Uw succes financieel onderbouwd

Van a tot z

Iedere onderneming heeft zo zijn eigen aandachtspunten. Welke rechtsvorm uw bedrijf ook heeft – een (besloten) vennootschap, eenmanszaak, coöperatie, maatschap, of een vof. Een positieve financiële situatie is een belangrijke factor voor succes. Strict & Personal helpt u op weg en begeleidt u van a tot z als u dat wilt.

Hieronder leest u meer over onze diensten.
Administratie
Ondernemen is ook administreren. Ze horen nu eenmaal bij elkaar. Maar, administreren kost tijd. Tijd die u als ondernemer misschien liever aan andere dingen besteedt. Strict & Personal biedt u de mogelijkheid uw administratie uit te besteden. Wilt u uw administratie wel zelf voeren? Dan begeleiden wij u graag bij het opzetten ervan. We kunnen dan online met u meekijken en de gegevens snel verwerken voor welke rapportage dan ook. Zeer efficiënt dus.
Tussentijdse cijfers
Wij kunnen voor u de tussentijdse cijfers opstellen of controleren, per maand, per kwartaal of per half jaar. Wat u wilt. Maar wij doen méér dan alleen het opstellen en controleren. De cijfers vertellen ons en u meer over de status van uw onderneming en kunnen een aanzet zijn tot wijziging van de koers die u volgt. Wij helpen u bij het analyseren van de cijfers en eventueel het bijstellen van uw doelen. Zo kunt u ook in zwaar weer uw koers vasthouden.
Jaarrekening
Wij begeleiden u graag bij het uitwerken en samenstellen van uw periodieke of jaarlijkse administratie. Die administratie is de basis voor uw periodieke rapportage of jaarrekening. Als besloten vennootschap bent u verplicht een publicatierapport te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook hiermee helpen wij u graag.
Omzetbelasting
Of u nu zelf de administratie voert of dat wij dat doen, wij kunnen voor u uw aangifte omzetbelasting verzorgen. Daarnaast adviseren wij u over de eisen die de belastingdienst aan uw facturen en uw administratie stelt. Wilt u de aangifte omzetbelasting zelf doen, maar hebt u begeleiding nodig? Dat kan ook!